Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Joan Blau presenta "Arrels de músic" a Penelles

Concerts, Music

  • Joan Blau presenta "Arrels de músic" a Penelles
  • Joan Blau presenta "Arrels de músic" a Penelles
  • Joan Blau presenta "Arrels de músic" a Penelles

City: Penelles

Place: Cinema Kursaal

From Saturday 18 September 2021, 20:00 h to 21:30 h

See description of the event
Sat 18 Sep
20:00 h
Finished
Concert de presentació del nou disc "Arrels de músic" acompanyat de la banda: Luis Robisco (guitarra), Jose Robisco (baix) i Paquito... Read more

Concert de presentació del nou disc "Arrels de músic" acompanyat de la banda: Luis Robisco (guitarra), Jose Robisco (baix) i Paquito Escudero (bateria i percussió).

Joan Blau presenta un directe íntim i personal que ens endinsa dins del seu univers desentiments i emocions fent volar la música en els seus concerts.

El juny de 2020 es va proposar el llançament d’una nova cançó cada mes, en col·laboració amb amics i amigues, després de 16 mesos de cançons noves les recopila totes en un cd que anomena "Arrels de músic" i que presenta el setembre de 2021, en un nou tipus de format concert amb el que vol apropar les seves composicions, al seu públic més fidel i als que el descobreixen.