Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Joe Fields & The Folkytonks - Folk/Country

Concerts

  • Joe Fields & The Folkytonks - Folk/Country

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Av. Pau Casals, 86, 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona

From Sunday 12 February 2023, 19:00 h to 21:00 h

See description of the event
Sun 12 Feb
19:00 h
Finished
El santquirzenc Joe Fields i els seus estimats Folkytonks actuaran per primer cop a la Patronal per oferir el bo i millor del seu repertori... Read more

El santquirzenc Joe Fields i els seus estimats Folkytonks actuaran per primer cop a la Patronal per oferir el bo i millor del seu repertori eclèctic de música country tradicional americana. Hi presentaran els temes del primer disc (“Lost In The Fields”, publicat el 2021 per Temps Record, S.L.) i alguns avançaments del segon disc, que veurà la llum la primera meitat de 2023. No hi mancaran pas clàssics del gènere de totes les èpoques.

L’artista va ser guardonat a Marshall (Texas, EUA) amb el premi al millor cantautor de música country de l’any, als “Texas Sounds International Country Music Awards”, on va presentar en directe el seu projecte competint amb artistes d’arreu del món.

La banda d’acompanyament, The Folkytonks, està formada per músics de primer nivell com Aleix Garriga (pedal steel guitar & guitarra elèctrica), Laura Pacios (fiddle, mandolina i veus), Xavi Balaguer (teclats), Xavi Vilà (bateria) i Albert Sellers (baix i veus).