Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

La castanyera

Familiar

  • La castanyera
  • La castanyera

City: Sant Cugat del Vallès

Place: Teatre Can Ninot

From Sunday 23 October 2022, 12:00 h to 13:00 h

See description of the event
L’estiu arriba al seu final. Els boscos es preparen per al fred de l’hivern, el canvi de fulles i dels suculents fruits com les castanyes,... Read more

L’estiu arriba al seu final. Els boscos es preparen per al fred de l’hivern, el canvi de fulles i dels suculents fruits com les castanyes, nous i les avellanes.La Quimeta va anar ahir a collir castanyes i avui ha decidit cuinar-les. Clar que perquè quedin ben tendres s’han de tenir una bona estona al foc, així que paciència… La Quimeta sap exactament el temps que les castanyes necessiten per quedar bones i és, exactament, el temps que triga a explicar un conte molt especial: el conte de “La castanyera perduda”.

A la Quimeta aquest conte li va explicar la seva iaia i en ell coneixerem la història d’una entranyable castanyera que coneix el camí que duu fins a un castanyer.

Una malvada bruixa li roba les castanyes i li llença un malefici: li fa oblidar el camí fins el castanyer. Gràcies a l’ajut d’una nena, iniciarà el camí fins al castanyer per poder collir el preuat fruit. 


Companyia: Sim Salabim

Menors de 18 mesos entrada gratuïta, la resta del públic entrades a 7'5€