Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LA CIUDAD PERDIDA (VOSE)

Cinema

  • LA CIUDAD PERDIDA (VOSE)

City: Sitges

Place: Cinema Prado Sitges

From Saturday 23 April 2022, 22:30 h to Sunday 24 April 2022, 0:20 h

See description of the event
SinopsiLa carrera literària de la brillant i una mica sorruda escriptora de novel·les Loretta Sage (Sandra Bullock) ha girat entorn... Read more

Sinopsi

La carrera literària de la brillant i una mica sorruda escriptora de novel·les Loretta Sage (Sandra Bullock) ha girat entorn de les novel·les romàntiques d’aventures que, ambientades en llocs exòtics, protagonitza un atractiu galà la imatge del qual apareix reproduïda en totes les portades, i que en la vida real correspon a Alan (Channing Tatum), un model que ha centrat la seva carrera a personificar al novel·lesc aventurer. Durant una gira per a promocionar el seu nou llibre al costat d’Alan, Loretta és raptada per un excèntric multimilionari (Daniel Radcliffe), amb la intenció que l’autora li guiï fins al tresor de l’antiga ciutat perduda sobre el qual gira el seu últim relat. Desitjós de demostrar que pot ser un heroi en la vida real, i no simplement en les pàgines de les seves obres de ficció, Alan es llança al rescat de la novel·lista.
Fitxa Tècnica

Calificació: 12 anys

Gènere:  Acció, Aventures, Comedia

Durada: 112′

Director:  Aaron Nee, Adam Nee

Repartiment:  Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Brad Pitt, Oscar Nuñez, Da’Vine Joy Randolph, Patti Harrison, Raymond Lee, Bowen Yang, Joan Pringle, Héctor Aníbal, Sli Lewis, Adam Nee, Omar Patin, Marcy Jarreau.

Idioma original:  Anglès

País:  Estats Units

Any: 2022