Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LA PELL FINA

Music

  • LA PELL FINA
  • LA PELL FINA
  • LA PELL FINA

City: Lloret de Mar

Place: - Teatre Municipal de Lloret de Mar

From Sunday 26 March 2023, 18:00 h to 19:15 h

See description of the event
UNA PRODUCCIÓ DE LA SALA FLYHARDPROGRAMACIÓ INCLOSA DINS DE LA CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DEL TEATRE. Comèdia Text Contemporani Durada:... Read more

UNA PRODUCCIÓ DE LA SALA FLYHARD

PROGRAMACIÓ INCLOSA DINS DE LA CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DEL TEATRE. 


Comèdia

Text Contemporani 

Durada: 75 min. 

Idioma: Català 

Edat  recomanada: A partir de 16 anys 


El dilema de dir la veritat o no del què es pensa. 


SINOPSI: 

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l'Eloi i la Sònia... és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava. 

LA PELL FINA parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d'humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.  


FITXA ARTÍSTICA: 

AUTORIA i DIRECCIÓ 

Carmen Marfà i Yago Alonso 

REPARTIMENT 

Ángela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer i Laura Pau