Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LAS ILUSIONES PERDIDAS (VOSE)

Cinema

  • LAS ILUSIONES PERDIDAS (VOSE)

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Monday 14 March 2022, 20:30 h to 23:00 h

See description of the event
Las Ilusiones Perdidas VOSE al Cinema Prado Las ilusiones perdidas és la darrera pel·lícula de Xavier Giannoli. Director de cintes... Read more

Las Ilusiones Perdidas VOSE al Cinema Prado

Las ilusiones perdidas és la darrera pel·lícula de Xavier Giannoli. Director de cintes com ‘Chanson d’amour’ (2006), ‘Crònica d’una mentida’ (2009), ‘Superstar’ (2012), ‘Madame Marguerite’ (2015) o ‘L’aparició’ (2018). Basada en la novel·la homònima d’Honoré de Balzac, que es va publicar en tres parts de 1837 a 1843 i pertanyent a la seva sèrie La comèdia humana.

Aquesta cinta va ser presentada a la Secció Oficial del Festival de Cinema de Venècia 2021 i amb posterioritat va tenir la seva preestrena a Espanya al Festival de Cinema de Sant Sebastià. Nominada a 15 Premis Cesar 2022, entre ells el de millor pel·lícula. Està protagonitzada per Benjamin Voisin, Cécile De France, Vincent Lacoste, Xavier Dolan, Salomé Dewaels, Jeanne Balibar, Gérard Depardieu i André Marcon, entre d’altres.

Sinopsi

Lucien de Rubempré, jove poeta de classe baixa, està bojament enamorat de la baronessa Louise de Bargeton. El risc d’escàndol els obliga a fugir a París, on esperen viure i estimar-se lliurement. Lucien aviat troba el rebuig de la baronessa. Només, sense diners, afamat i humiliat busca venjança escrivint articles controvertits, però banals. Dins la seva París tan cobejat, troba un món cínic on tot, i tots, es poden comprar i vendre.

La pel·lícula amb més nominacions als Premis Cèsar del cinema francès el 2022, incloent Millor Pel·lícula, Millor Director i Millor Guion Original. Secció Oficial a la Mostra de Venècia i Secció Perles al Festival de Sant Sebastià. Un repartiment ple de grans figures del cinema francès encapçala aquesta adaptació de l’aclamat clàssic de la literatura francesa “Les il·lusions perdudes” d’Honoré de Balzac. Una pel·lícula de Xavier Giannoli, director de Madame Marguerite.

Fitxa Tècnica

Calificació: 12 anys

Gènere: Comèdia, drama

Durada: 144′

Director: Xavier Giannoli

Any: 2021

Repartiment: Benjamin Voisin, Cécile De France, Vincent Lacoste, Xavier Dolan, Salomé Dewaels, Jeanne Balibar, Gérard Depardieu,

Idioma original: Francès

País: França

IMDB