Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Les aventures del lleó vergonyós -Cia. El Pot Petit-

Concerts, Familiar, Music, Theater

  • Les aventures del lleó vergonyós -Cia. El Pot Petit-
  • Les aventures del lleó vergonyós -Cia. El Pot Petit-
  • Les aventures del lleó vergonyós -Cia. El Pot Petit-

City: Vilanova del Vallès

Place: Centre Cultural

Start: Saturday 24 February 2024, 18:00 h

See description of the event
Sat 24 Feb
18:00 h
Finished
Les aventures del lleó vergonyós és un espectacle diferent als concerts als que esteu acostumats. En un format íntim i reduït, els... Read more

Les aventures del lleó vergonyós és un espectacle diferent als concerts als que esteu acostumats. En un format íntim i reduït, els més petits de la casa acompanyareu de ben a prop al lleó a viure les seves aventures. Durant aquest meravellós viatge podreu escoltar cinc noves cançons interpretades per dos titellaires cantants (Mercè Munné i Ovidi Llorente) i un músic multiinstrumentista (Sergi Carbonell) que us transportaran als cors i als sentiments dels personatges de la coneguda cançó “El Lleó vergonyós”. El lleó es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres. Junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i sobretot ajudant-se els uns als altres quan les emocions són difícils de gestionar.

Edat recomanada: a partir de 2 anys