Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LES CROQUETES OBLIDADES , de LES BIANCHIS

Familiar, Theater

  • LES CROQUETES OBLIDADES , de LES BIANCHIS
  • LES CROQUETES OBLIDADES , de LES BIANCHIS
  • LES CROQUETES OBLIDADES , de LES BIANCHIS

City: Montornès del Vallès

Place: Teatre municipal Margarida Xirgu

Start: Saturday 19 November 2022, 17:00 h

See description of the event
La Pepa és una nena vital i amb una gran imaginació que acaba de perdre la seva àvia i està intentant adaptar-se a una nova escola,... Read more

La Pepa és una nena vital i amb una gran imaginació que acaba de perdre la seva àvia i està intentant adaptar-se a una nova escola, uns nous amics i una nova ciutat. Enganxada a una manta que l’ajuda a dormir i enfadada amb les seves dues mares perquè no recorden la recepta de les croquetes de l’àvia, la Pepa emprendrà un viatge cap al País del Xim Pum, l’indret màgic on van a parar les coses oblidades. Mentre les seves mares intenten organitzar el comiat de l’àvia i protegir la seva filla de la tristesa que li suposaria assistir a l’enterro, la Pepa passarà emocionants aventures amb els seus nous amics: dues nenes de l’escola, un xumet esbojarrat, una barrufeta xunga, un recepcionista esvalotat i una croqueta gegant, per acabar descobrint... que potser no era tan dolent, trobar a faltar.

El dol per una àvia, el dol per una ciutat, el dol pel gust d’una croqueta, el dol per un record, el dol per un objecte perdut, el dol de fer-se gran. El dol per tot allò que estimem. És bo, sentir-lo? O hi hem de passar de puntetes? Les croquetes oblidades parla de la possibilitat de viure totes les parts de la vida, també les que a vegades ens poden fer mal. Perquè si no travessem aquests paratges, petits i grans podem trobar a faltar algunes de les coses que hi hauríem après.

Durada aproximada: 60 minuts.

Espectacle recomanat per a infants a partir de 6 anys.

Entrades des de 3 € i fins a 8 €.

Fitxa artística:

Autoria: Clàudia Cedó

Direcció: Israel Solà

Repartiment: Queralt Casasayas, Magda Puig i Bàrbara Roig

Amb les veus de: Dolors Reguant, Emma Polak, Arnau Puig, Aitor Galisteo-Rocher i Vanessa Segura

Escenografia i il•luminació: Adrià Pinar

Vestuari: Nídia Tusal

Espai sonor: Corentin Sauvetre

Fotografia cartell: Marc Puig

Producció executiva: Nuri Santaló

Agraïments: Paquita Plans, Mairena Cano, a totes les persones que ens heu ajudat a fer difusió amb els vostres vídeos i a totes les àvies i els avis, que han sigut la inspiració per fer aquest projecte

Una producció de Les Bianchis amb el suport de la Sala Beckett