Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Concert: Elena Gadel & Marta Robles canten "Les dones de la meva vida"

Music

  • Concert: Elena Gadel & Marta Robles canten "Les dones de la meva vida"
  • Concert: Elena Gadel & Marta Robles canten "Les dones de la meva vida"
  • Concert: Elena Gadel & Marta Robles canten "Les dones de la meva vida"

City: Montornès del Vallès

Place: Teatre municipal Margarida Xirgu

From Saturday 12 March 2022, 20:00 h to 21:15 h

See description of the event
Un espectacle de música i poesia vindicant l’autoria musical de les dones en una simbiosi amb l’art i la poesia“Les dones de la meva... Read more

Un espectacle de música i poesia vindicant l’autoria musical de les dones en una simbiosi amb l’art i la poesia

“Les dones de la meva vida” neix de la necessitat de donar llum a tantes i tantes dones que ens han enlluernat el camí fet fins ara"

Elena Gadel i Marta Robles estrenen fusió.

Robles i Gadel fan renéixer, a guitarra i veu, cançons que han marcat les seves vides i el seu viatge musical, creades per dones. Dones de discurs punyent i revolucionari. Dones que sacsegen a través del seu art. Petites joies que van arribar per quedar-se a la memòria i a la pell també dels que observen.

La veu de l'Elena és tan plena de matisos com desgarradora. I la guitarra de la Marta és farcida de colors i detalls rics en expressió flamenca i, també, indefinibles en estil. Ambdues compositores i líders dels seus propis projectes.

Aquestes dues artistes, ens descobreixen un món màgic de veus que son un crit de guerra i d'històries de dones poderoses i lliures.

En aquest espectacle, recuperen les cançons de dones de “discurs punyent i revolucionari” com Mayte Martín, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Clara Peya, Lola Flores, Maria Arnal o textos d’escriptores com Maria Mercè Marçal. 

Intèrprets

Veu: Elena Gadel

Guitarra: Marta Robles


TALLER INFANTIL “LES DONES DE LA MEVA VIDA” a càrrec del moviment de l’esplai del Vallès MEV)

Adreçat a infants de 3 a 12 anys, coincidint amb la durada de l'espectacle.

En cas que vulgueu gaudir d'aquest servei gratuït, caldrà que ho indiqueu al procés de compra de les entrades, especificant l'edat de l'infant o bé a [email protected]