Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LES DONES SÀVIES

Theater

  • LES DONES SÀVIES
  • LES DONES SÀVIES
  • LES DONES SÀVIES
Out of stock

City: Llinars del Vallès

Place: Teatre Auditori Llinars

Start: Sunday 4 October 2020, 19:00 h

See description of the event
Sun 4 Oct
19:00 h
Finished
Les dones sàviesde Molière“Una versió única d’una comèdia clàssica amb només dos actors per a tots els personatges i que ha... Read more

Les dones sàvies

de Molière

“Una versió única d’una comèdia clàssica amb només dos actors per a tots els personatges i que ha captivat públic i crítica allà on ha anat”

1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s’hi recull l’afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l’època. 2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s’hi recull la burla dels pedants d’avui en dia.

75 minuts | CATALÀ
Preu: 10€

Un espectacle de Ricard Farré i Enric Cambray

Dramatúrgia: Lluís Hansen
Assessoria escènica: Júlia Barceló
Ajudant de direcció: Júlia Bonjoch


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!