Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LES QUATRE ESTACIONS

Cultural, Music

  • LES QUATRE ESTACIONS

City: Terrassa

Place: Auditori Municipal de Terrassa

From Sunday 25 June 2023, 12:00 h to 13:00 h

See description of the event
Sun 25 Jun
12:00 h
Finished
Espectacle escènic basat en l’obra original de Vivaldi Intèrprets: Vladimir Kunca , concertino Nicole Fons, 1r violí Jaume Francesch,... Read more

Espectacle escènic basat en l’obra original de Vivaldi

Intèrprets:

  • Vladimir Kunca , concertino
  • Nicole Fons, 1r violí
  • Jaume Francesch, 2n violí
  • Sabina Gelma. viola
  • Daniel Regincos, violoncel
  • James Testi, contrabaix

Antonio Vivaldi, envellit però ple d’energia, recorda quan de petit, a l’escola, el mestre li va encarregar com a deure una redacció sobre la primavera. A partir d’aquí, el monòleg del personatge ens va introduint en aquesta coneguda obra de Vivaldi, els seus secrets, els elements descriptius, el paper dels instruments, etc.

L’espectacle està concebut com un monòleg del protagonista, que és el mateix compositor al final de la seva vida i un cop retirat del món musical, que s’alterna amb les intervencions de l’orquestra que il·lustra els pensaments i les idees de Vivaldi i interpreta cada un dels moviments dels quatre concerts.

Les intervencions de l’orquestra i el text ens fan descobrir l’obra, tant de sorolls i elements de la natura com de diversos estats d’ànim, i ens introdueixen en el coneixement d’una família d’instruments: la corda, de la qual es posen de manifest els seus principals recursos interpretatius i expressius.

El text elaborat per l’escriptor i professor gironí Josep Pujol, aprofita el contingut musical de l’obra per situar-nos en l’univers musical de Vivaldi.