Finished

LES QUATRE ESTACIONS

see event detail

Place: Auditori Municipal de Terrassa

From 25-06-2023 12:00 to 25-06-2023 13:00

Categories: Cultural, Music

Espectacle escènic basat en l’obra original de Vivaldi Intèrprets: Vladimir Kunca , concertino Nicole Fons, 1r violí Jaume Francesch,... Read more

Espectacle escènic basat en l’obra original de Vivaldi

Intèrprets:

  • Vladimir Kunca , concertino
  • Nicole Fons, 1r violí
  • Jaume Francesch, 2n violí
  • Sabina Gelma. viola
  • Daniel Regincos, violoncel
  • James Testi, contrabaix

Antonio Vivaldi, envellit però ple d’energia, recorda quan de petit, a l’escola, el mestre li va encarregar com a deure una redacció sobre la primavera. A partir d’aquí, el monòleg del personatge ens va introduint en aquesta coneguda obra de Vivaldi, els seus secrets, els elements descriptius, el paper dels instruments, etc.

L’espectacle està concebut com un monòleg del protagonista, que és el mateix compositor al final de la seva vida i un cop retirat del món musical, que s’alterna amb les intervencions de l’orquestra que il·lustra els pensaments i les idees de Vivaldi i interpreta cada un dels moviments dels quatre concerts.

Les intervencions de l’orquestra i el text ens fan descobrir l’obra, tant de sorolls i elements de la natura com de diversos estats d’ànim, i ens introdueixen en el coneixement d’una família d’instruments: la corda, de la qual es posen de manifest els seus principals recursos interpretatius i expressius.

El text elaborat per l’escriptor i professor gironí Josep Pujol, aprofita el contingut musical de l’obra per situar-nos en l’univers musical de Vivaldi.


The registration is closed.