Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Maria i Elena (Taller de teatre)

Theater

  • Maria i Elena (Taller de teatre)

City: Figueres

Place: Sala Toni Montal - LA CATE

From Sunday 6 March 2022, 18:00 h to 18:40 h

See description of the event
Sun 6 Mar
18:00 h
Finished
MARIA I ELENA Taller de Teatre Dissabte 5 de març, 20.00 h Diumenge, 6 de març, 18.00 h La Cate - Sala Toni Montal TEATRE Dos textos... Read more

MARIA I ELENA

Taller de Teatre

Dissabte 5 de març, 20.00 h

Diumenge, 6 de març, 18.00 h

La Cate - Sala Toni Montal

TEATRE

Dos textos de Dario Fo i Franca Rame, en el marc de la celebració del Dia de la Dona.

PRESENTACIÓ:

Malgrat que Dario Fo i Franca Rame les van parir fa 40 anys, la Maria i l'Elena són, malauradament, dues dones d'avui. Com sí fossin tretes de les dues màscares teatrals, la comèdia i la tragèdia, s'encarnen - amb rialles o amb plors- en una mateixa actriu no per donar cos a una ficció, la mentida que s'amaga habitualment més enllà del teló, sinó per fer-nos ben present que el que veurem i oirem és la realitat. Una trista i dolorosa veritat que viuen moltes dones cada dia. I per fer-ho encara més entenedor, a Taller de Teatre hem prescindit d'aquest teló per fer una posada en escena senzilla i propera a espectadores i... espectadors. No cal comparar les conseqüències (socials, personals, físiques, psicològiques...) que són d'abast molt diferent, sinó les causes que tenen el mateix origen. Dos monòlegs entrellaçats per a reflexionar. I no només el 8 de març, sinó cada un dels dies de l'any.

Aforament reduït

Durada: 40’

Interpretació: Maria Elena Heredia Moriña

Direcció: Alfons Gumbau Masó

8 €. Socis: 4€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.