Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Mix | Festival TNT 21

Music

  • Mix |  Festival TNT 21

City: Terrassa

Place: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

From Saturday 2 October 2021, 20:30 h to 21:15 h

See description of the event
Sat 2 Oct
20:30 h
Finished
La Laia Estruch és una creadora a mig camí entre les arts visuals i la performance. Des d’aquest lloc particular investiga el cos i... Read more

La Laia Estruch és una creadora a mig camí entre les arts visuals i la performance. Des d’aquest lloc particular investiga el cos i la veu per posar-los en relació amb l’escultura i porta al TNT Mix, una producció del Festival Domingo de La Casa Encendida de Madrid. Una proposta on, dels tres elements que normalment posa en joc, la veu pren el protagonisme.

En el cas de la Laia, el terme-paraigüa performance vol dir, sobretot, que no fa teatre, que no ve mai a representar res. Al contrari. Ella treballa sempre en i amb el directe, duent a terme accions que no s’allunyen ni un mil·límetre de les parcel·les de vida que són els moments que comparteix amb el públic.

En aquestes parcel·les la Laia hi crea escultures, cada vegada de nou i de diferent manera. Escultures més o menys abstractes i sempre prou grans perquè l’acabin abraçant sencera. Escultures que, des d'aquesta magnitud, esdevenen el lloc mateix de la trobada a tres entre cos, veu i objecte. La performance, mentrestant, inclou l’acció de produir la cosa en si i la producció de la Laia mateix en tant que la fa.

Quin rol hi juga la veu, en tot això? En cada nou tram d'aquesta investigació la Laia observa i treballa la veu com un cos més, com un material amb volum que pot informar l'escultura i reforçar la condició efímera del tot com a part indestriable del present. Perquè la veu, com el moviment, ja ho té això: que passa.

A Mix, les veus es queden soles. Aquest cop, la Laia fa escultura resumint, recordant, revisitant, i recreant les diferents veus que ha entrenat des de 2010 perquè formessin part de les peces que l’han duta fins aquí.

Editades en i pel moment, esdevindran així un nou tram del seu recorregut, una nova parcel·la de vida - viscuda i compartida amb el públic del TNT.