Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Movember Bike Day

Sports

  • Movember Bike Day
  • Movember Bike Day

City: Franqueses del Vallès, Les

Place: Escola ciclista les franqueses

From Sunday 20 November 2022, 9:00 h to 13:00 h

See description of the event
Sun 20 Nov
09:00 h
Finished
La Movember Bike Day és una pedalada popular no competitiva, oberta a tothom i a qualsevol tipus de bicicleta, per recaptar fons per... Read more

La Movember Bike Day és una pedalada popular no competitiva, oberta a tothom i a qualsevol tipus de bicicleta, per recaptar fons per a la fundació Movember. Aquesta fundació té com a missió donar a conèixer, fer visibilitzar i recollir fons per a la lluita contra els càncers testicular I prostàtic (més informació a www.movember.com) i promou tota una sèrie d’actes benèfics arreu del món durant el mes de novembre.

Després del gran èxit de l’edició del 2021 al Penedès, enguany la Movembre Bike Day es trasllada al Vallès Oriental, amb preciosos recorreguts escènics a les faldes del Parc Natural del Montseny. L’acte es celebrarà el diumenge 20 de novembre, amb sortida i arribada a Les Franqueses del Vallès.

Els participants podreu escollir entre dues rutes:

- 42kms i 800m+ aprox.

- 62 km i 1100m+ aprox.

A més, també hem preparat una versió molt senzilla per a poder fer en família.

Els recorreguts seran eminentment per pistes de terra, pistes rurals asfaltades i camins, evitant al màxim les zones amb tràfic rodat.

La punt de sortida i arribada serà al circuït de permanent de ciclocross (i escola de ciclisme) de Les Franqueses del Vallès, que per gentilesa del Patronat Municipal d’Esports i gràcies a la col.laboració Unió Ciclista del municipi estarà obert a tots els participants. La pedalada s’iniciarà a les 9h i el registre dels participants s’obrirà una hora abans.

El preu de la inscripció és de 25€ per als no federats i 20€ per als federats i tots els beneficis es destinaran íntegrament a la Fundació Movember

La inscripció inclourà:

- Recorregut amb track

- Assegurança d’accidents

- Refrigeri solidari a la sortida i arribada

- Avituallament solidari

- Sortejos dels productes de les empreses col·laboradores

A l’arribada es realitzarà el sorteig de productes oferts per les empreses i entitats col·laboradores (productes de ciclisme i d’entitats locals). També es lliuraran els premis dels regals que es sortejaran al canal d’Instagram els dies anteriors a la sortida.