Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Nacho Vegas a Terrassa

Concerts

  • Nacho Vegas a Terrassa

City: Terrassa

Place: Teatre Principal

From Saturday 19 February 2022, 22:00 h to 23:59 h

See description of the event
Sat 19 Feb
22:00 h
Finished
NACHO VEGAS Amb dues dècades de trajectòria complertes el 2021, Nacho Vegas és una de les veus més respectades en l'àmbit de les músiques... Read more

NACHO VEGAS

Amb dues dècades de trajectòria complertes el 2021, Nacho Vegas és una de les veus més respectades en l'àmbit de les músiques populars tant a l'Estat com a l'Amèrica Llatina.

Ha publicat més d'una desena de referències, les més recents el compilatori “Oro, salitre y carbón” (2020) i triple àlbum «Violètica» (2018), totes dues al catàleg del segell Oso Polita.

“La Flor de la Manzana” és el primer avenç del que serà el proper treball de Nacho Vegas, que es publicarà a primers del 2022. En les mateixes dates començarà la gira en què l'asturià presentarà aquest nou disc amb la seva nova banda, formada per Ferran Resines, Hans Laguna, Joseba Irazoki, Juliane Heinemann i Manu Molina.

“La Flor de la Manzana”, és un tema amb aire llatí en què trobem patrons rítmics que van de la Bomba porto-riquenya al Dembow dominicà. Això és, ni més ni menys, el patró del reggeaton. Aquesta cançó obre una nova etapa en què ens toparem amb sons i ritmes totalment nous en la seva trajectòria.