Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Nono Fernández & Three of a Kind

Music

  • Nono Fernández & Three of a Kind

City: Sant Feliu de Llobregat

Place: Ateneu Santfeliuenc (Vidal i Ribas 25)

From Friday 15 March 2024, 20:30 h to 21:30 h

See description of the event
Aquest trio liderat per l'històric contrabaixista de jazz Nono Fernández és una representació d'una reunió de músics de jazz tocant... Read more

Aquest trio liderat per l'històric contrabaixista de jazz Nono Fernández és una representació d'una reunió de músics de jazz tocant temes de jazz en una comunicació plena a través del llenguatge del jazz en la seva part més mainstream. Aquest trio és model de formació que es va consolidar a principis dels anys ‘50 on va ser molt habitual introduir la guitarra en el trio amb piano i contrabaix.

“This could be the start of something big” és un dels temes que podrem escoltar en aquest reper-tori i amb aquest títol que és tota una declaració d'intencions sobre el que Nono Fernández i els seus companys de trio, el guitarrista Kike Angulo i el pianista Francesc Capella, tots dos especialitzats en el bebop i el swing que porten treballant com sidemen amb diferents artistes de l'estil nacional i internacional.

Three of a Kind (trio d'asos) ens faran arribar a l'auditori una experiència del que es vivia en els clubs de nova York en els anys ‘50 vist des de la nostra època actual per músics que coneixen aquest llenguatge a la perfecció.


Músics:

Kike Angulo: guitarra

Francesc Capella: piano

Nono Fernández: contrabaix