Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Oníria. Concert d'Enric Ez

Concerts

  • Oníria. Concert d'Enric Ez

City: Sant Esteve de Palautordera

Place: Teatre Pare Casals

From Sunday 14 May 2023, 19:00 h to 20:15 h

See description of the event
Sun 14 May
19:00 h
Finished
Enric Ez presenta el seu tercer treball discogràfic: Oníria (KZOO MUSIC 2023). Un treball ple de contrastos, amb molta força i la signatura... Read more

Enric Ez presenta el seu tercer treball discogràfic: Oníria (KZOO MUSIC 2023).

Un treball ple de contrastos, amb molta força i la signatura pròpia que el caracteritza. El pop, la música africana, el grunge, la música ibèrica, el soul i el rock psicodèlic es mesclen a l’univers dual d’unes lletres que naveguen entre les metàfores més poètiques i les idees més directes que toquen consciències des de l’arrel.

Cada cançó és un nou món inesperat, com un somni, on cada porta que s’obre pot amagar les sorpreses més insospitades. “Entre la vida i el son navega l’univers dual de les metàfores”.

Es tracta d’un treball autoproduït com els anteriors, però, en aquesta ocasió ha inclòs a moltes artistes admirades que han contribuït a enriquir el seu univers personal com Guillem Albà, Mar Pujol, Lalo Lopez (La fundación Tony Manero), Momi Maiga, Berta Sala, Xavi Lozano (Coetus), Antonio Sanchez (Coetus), Pep Terricabras (Els Catarres), Ariadna Ruiz (Enric EZ), Àngela Furquet (Collado project), Pepino Pascual (La Troba kung Fú) i la Karol Green amb el seu cor de gospel, Soul Choir. Mesclat per Marc Ferrando i masteritzat per Victor Garcia (Estudis Ultramarino).

Un espectacle cuidat al detall musical i visualment, per navegar, somiar i deixar-se portar fins a arribar al clímax del ball i la festa des de l'arrel.

La banda que acompanya a Enric EZ són l’Ariadna Ruiz (Tecum Terra) a la percussió ibèrica i veus, l’Ignasi Cussó (Judit Nedderman) a la guitarra i el Pep Terricabras a la bateria (Els Catarres i La troba kungfú).