Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ORPHEUS XXI. Barrejant 2021

Concerts, Cultural

  • ORPHEUS XXI. Barrejant 2021

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Pati Escola Can Massallera

From Friday 8 October 2021, 20:00 h to 22:00 h

See description of the event
Fri 8 Oct
20:00 h
Finished
ORPHEUS XXIBarrejant 2021ORPHEUS XXI és un projecte intercultural d’acció pedagògic i creatiu, a favor dels joves refugiats i immigrants,... Read more

ORPHEUS XXI

Barrejant 2021

ORPHEUS XXI és un projecte intercultural d’acció pedagògic i creatiu, a favor dels joves refugiats i immigrants, concebut i dirigit per Jordi Savall, desenvolupat conjuntament per la Fundació Centre Internacional de Música Antiga i la Saline Royale d’Arc-et-Senans, amb el suport de la Comissió Europea dins el programa Europe Créative.

Una vintena de músics refugiats i immigrants són seleccionats a Europa, Catalunya, França, Noruega i Alemanya per formar un conjunt musical però també per ensenyar a nens i joves refugiats o immigrats i d’aquesta manera permeten assegurar amb aquests joves la transmissió musical i cultural del seu país d’origen.

Aquests músics són els responsables d’una memòria, portadora d’aquests rics repertoris musicals, avui en dia amenaçats per la guerra i la intolerància ètnica o religiosa. En aquest conjunt de músics, kurds, sirians, bengalís, sudanesos, turcs, marroquins, afganesos o armenis, ningú no té dret a dominar els altres. Malgrat els idiomes i els diferents repertoris, la música. 

ORPHEUS XXI aterra al Barrejant 2021 amb el format de 5 músics.


Activitat gratuïta. Per assistir-hi cal inscripció prèvia per a reservar invitació.Programació presencial amb mesures de protecció contra la Covid19.