Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

PAN DE LIMÓN CON SEMILLAS DE AMAPOLA (Cinema de Cicle Gaudí)

Cinema

  • PAN DE LIMÓN CON SEMILLAS DE AMAPOLA (Cinema de Cicle Gaudí)
  • PAN DE LIMÓN CON SEMILLAS DE AMAPOLA (Cinema de Cicle Gaudí)

City: Vilanova del Vallès

Place: Centre Cultural

Start: Friday 21 January 2022, 19:30 h

See description of the event
Fri 21 Jan
19:30 h
Finished
Basat en la novel·la de Cristina Campos, el film de Benito Zambrano explica la història de dues germanes que es retroben de nou a Valldemossa,... Read more

Basat en la novel·la de Cristina Campos, el film de Benito Zambrano explica la història de dues germanes que es retroben de nou a Valldemossa, un petit poble de l’interior de l’illa de Mallorca, per vendre la pastisseria que han heretat d’una dona a la qui ni tan sols coneixen.

Després de ser separades en l’adolescència i d’haver construït les seves dues vides de forma totalment diferent, intentaran descobrir els secrets de la seva misteriosa herència, alhora que recuperen el temps perdut i fan front a conflictes familiars del passat.

Les protagonistes interpretades per Elia Galera i Eva Martín, creen un vincle que va més enllà de la pantalla en aquesta profunda història de sonoritat i d’amor fraternal.


La pel·lícula ha rebut el suport de la crítica i ha aconseguit una nominació al Goya al Millor guió adaptat.


FITXA TÈCNICA

 Direcció: Benito Zambrano

 Guió: Benito Zambrano, Cristina Campos

 Direcció de fotografia: Marc Gómez del Moral

 Estrena: Novembre 2021

 Durada: 121 min.

 Gènere: Drama

 Intèrprets: Elia Galera, Eva Martín, Mariona Pagès, Marilu Marini, Tommy Schlesser, Claudia Faci, Pere Arquillué, Pep Tosar, Nansi Nsue, Ana Gracia, Hoji Fortuna, Toni Pons Vera, Joseph Ewonde, Carles Molinet, Luis Dyangani