Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

PASSEJADA + MARIONETES I PALLASSOS

Hike, Familiar

  • PASSEJADA + MARIONETES I PALLASSOS
  • PASSEJADA + MARIONETES I PALLASSOS

City: Sant Esteve de Palautordera

Place: Circ Cric

From Sunday 14 May 2023, 10:30 h to 13:30 h

See description of the event
CIRC I NATURA, UNA MÀGICA AVENTURA!US PROPOSEM EL PAQUET: passejada i espectacleEl bosc també és un circ A càrrec d’ADEMC – Itineraris... Read more

CIRC I NATURA, UNA MÀGICA AVENTURA!

US PROPOSEM EL PAQUET: passejada i espectacle

El bosc també és un circ A càrrec d’ADEMC – Itineraris Pedagògics http://www.ademc-montseny.cat/    

10:30h - Passejada al voltant del Circ Cric al Montseny

12:00h - Espectacle MARIONETES I PALLASSOS


MARIONETES I PALLASSOS

Un tàndem de genialitats: marionetes fent el pallasso i pallasso fent el titella... No és la primera vegada que en Jordi i en Tortell s’alien per compartir pista. 

L’any 2000 s’unien per fer un Ui, Ara! I ara ens presenten una miscel·lània creada expressament per presentar al Circ. Jordi Bertran, és reconegut com a un dels grans especialistes en la manipulació de marionetes a títol internacional, ens mostra personatges on el moviment, el detall insinuant i el gest orgànic, produeixen un magnetisme hipnòtic, que captiva l’espectador. 

La manipulació, a càrrec del propi Jordi Bertran, es realitza a vista de l’espectador: la relació entre creador i objecte deriva en una coreografia estudiada i precisa, tècnicament perfecte. El seu virtuosisme és el resultat de molts anys de treball: cada articulació, gest o contrapès han estat estudiats amb profunditat per aconseguir que els personatges que desfilen davant l’espectador assoleixin una vitalitat capaç d’evocar l’univers fràgil de cadascú. 

Personatges coneguts i presents en l’imaginari col·lectiu, personatges anònims inspirats en el món del circ, del teatre i de la cultura.

Pel que fa a en Tortell: Tortell Poltrona (Barcelona, 1955) fa dècades que fa riure petits i grans. Pioner del clown en català, reinventor del circ a Espanya i defensor d'una idea poètica del pallasso, aquest habitant natural de la pista i el carrer ha conjugat ètica i estètica fent riure els que més ho necessiten a través de l'ONG que va fundar el 1993 , Pallassos sense fronteres. El Circ Cric és la seva criatura més reconeixible, una companyia històrica que avui és un circ estable amb diverses carpes, però a la seva trajectòria hi ha hagut circ d'anada i tornada, viatges i diverses aventures artístiques, des de Germans Poltrona fins al Circ Crac. Premi Nacional de Circ el 2013, avui ja és un rostre imprescindible del nostre circ i probablement el nostre pallasso més internacional. (Miguel Ayanz).

Una simbiosi molt recomanable!!!