Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

POETES- Elles tenen la paraula

Music, Theater

  • POETES- Elles tenen la paraula
  • POETES- Elles tenen la paraula

City: Vallromanes

Place: Teatre Casal Vallromanes

Start: Saturday 22 April 2023, 20:00 h

See description of the event
Sat 22 Apr
20:00 h
Finished
POETES – Elles tenen la paraula posa veu i música a la poesia de dones que han esdevingut clàssiques catalanes contemporànies. La força... Read more

POETES – Elles tenen la paraula posa veu i música a la poesia de dones que han esdevingut clàssiques catalanes contemporànies. La força i la diversitat dels versos de Maria Antònia Salvà, Maria-Mercè Marçal, Clementina Arderiu, Rosa Leveroni, Montserrat Abelló, Maria Àngels Anglada, Quima Jaume, Marta Pessarrodona, Teresa Pasqual, Cèlia Sànchez-Mústich, Vinyet Panyella, agafen ara una nova dimensió: un captivador contrast artístic i interpretatiu a través de la veu inconfusible i plena de matisos de Joan Massotkleiner i la sensible, emotiva i transparent arpa d'Anna Godoy.

Direcció:   
Joan  Massotkleiner

A l'inici de l'espectacle es durà a terme el lliurament de premis de la 3a edició del concurs de micro-relats de Vallromanes.

Els assistents tindran com obsequi una rosa i un llibre