Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

QUASI ÒPERA

Music, Theater

  • QUASI ÒPERA
  • QUASI ÒPERA

City: Barcelona

Place: CASINO L'ALIANÇA DEL POBLENOU

From Saturday 24 September 2022, 20:00 h to 21:30 h

See description of the event
Sat 24 Sep
20:00 h
Finished
A QUASI ÒPERA, els Il·luminati utilitzen el vehicle de l’humor per fer un recorregut per les peces més conegudes del repertori operístic,... Read more

A QUASI ÒPERA, els Il·luminati utilitzen el vehicle de l’humor per fer un recorregut per les peces més conegudes del repertori operístic, musical i de cançó napolitana que caracteritzen la veu de tenor, probablement la més coneguda entre el gran públic, gràcies als recordats concerts dels anys noranta d’Els Tres Tenors. A través d’una sèrie de personatges, alguns aparentment normals i altres una mica peculiars, el públic experimentarà les vicissituds i tràngols que ha de viure el Maestro, i gaudirà d’alguns dels grans hits del repertori dels tenors. De manera còmica, l’obra mostra també alguns dels problemes que pateixen els cantants: inseguretats, seguretat excessiva i obsessions.