Finished

Ruta Reus bressol del vermut

see event detail

Place: Punt de trobada: Plaça Llibertat n. 12 (davant de Correus), Reus

From 29-04-2023 11:30 to 29-04-2023 13:00

Categories: Others, Cultural

Us proposem un passeig acompanyats de l’aroma i el gust d’aquell “Reus, París i Londres” que va esdevenir la capital del vermut. Coneixerem... Read more

Us proposem un passeig acompanyats de l’aroma i el gust d’aquell “Reus, París i Londres” que va esdevenir la capital del vermut. Coneixerem els llocs emblemàtics que ens n’expliquen la història i tastarem el gust inconfusible del VERMUT DE REUS!

Una ruta que, com un bon vermut, serà un passeig que propiciï la conversa i en el qual, entre tast i tast, anirem degustant unes tapes metafòriques que estem segurs que us sorprendran, us divertiran i us emocionaran: un mos de literatura, de ciència, de cultura, de petites històries de la gran història, d’art, de fotografia… Tot plegat ens ajudarà a conèixer i assaborir l’edat d’or d’aquell Reus que va esdevenir la segona ciutat de Catalunya!

Ho sabrem tot del vermut, tot… menys les fórmules secretes que generacions i generacions de vermuters reusencs han guardat gelosament per fer del nostre, el millor vermut del món!

Us hi esperem, salut i vermut!

Punt de trobada: Davant de correus de la plaça Llibertat (núm 12)

Grups concertats: més informació i reserves 977327362 o [email protected]

The registration is closed.