Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Saló dels Vins Naturals de Barcelona 2024

Gastronomic

  • Saló dels Vins Naturals de Barcelona 2024

City: Barcelona

Place: Nau Bostik

From Sunday 11 February 2024, 10:00 h to Monday 12 February 2024, 14:00 h

See description of the event
📣📣 Torna el Saló de Vins Naturals organitzat per l’associació PVN a Barcelona⏰ Els dies 11 i 12 de febrer de 2024 es celebrarà la 9a... Read more

📣📣 Torna el Saló de Vins Naturals organitzat per l’associació PVN a Barcelona

⏰ Els dies 11 i 12 de febrer de 2024 es celebrarà la 9a edició d’un dels salons de vins naturals pioners del sector vitivinícola

📍 L’espai sociocultural Nau Bostik, a La Sagrera, acollirà de nou aquest esdeveniment organitzat per la Asociación de Productores de Vinos Naturales (PVN), amb la participació de més de 50 cellers 100% naturals, que us donaran a conèixer el seu projecte vinícola fruit del treball de preservació del seu territori, l’estima al seu paisatge i la personalitat de cadascun d’ells.

🍇 Trobareu viticultors i viticultores amb diferents identitats, zones geogràfiques, pobles, varietats de raïm i elaboracions del vi sota una mateixa mirada: “el vi natural és vi fet amb raïm natural, sense afegir ni treure res a aquest raïm, el resultat és un reflex fidel de la terra de la qual neix el vi.”

T'esperem un any més per a tastar, conèixer, debatre i compartir bons moments i, per descomptat, bons vins!

Però afanya't, ja que les entrades són limitades, tenen un cost de 20€ i només es poden adquirir de forma anticipada en aquest enllaç. No hi haurà venda en taquilla, així que no t'ho perdis!

Amb la teva entrada, rebràs una polsera d'accés, una copa per a degustar els vins i un plànol amb la ubicació de cada viticultor/a.

A més, podràs gaudir de la cuina dels amics d’El Ginjoler, els qui us oferiran els seus plats ecològics de temporada i amb productes de proximitat.

El Saló estarà obert el diumenge 11 de febrer de 10h a 18h i el dilluns 12 de febrer es podrà accedir de 10h fins a 14h, encara que l’espai estarà obert per la gent que estarà dintre tastant o menjant fins les 16h.

Recorda, l’entrada és vàlida per a tots dos dies si el 2n dia portes la polsera d’accés i la copa que us donem diumenge, així podràs gaudir amb els vins de cada viticultor/a!

______________________________________________________________________________________________________


FAQS Preguntes freqüents sobre el Saló


LLISTA DE PARTICIPANTS 👇👇👇👇