Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Sessió curtmetratges asiàtics TOSHIAKI TOYODA

Cinema

  • Sessió curtmetratges asiàtics TOSHIAKI TOYODA
  • Sessió curtmetratges asiàtics TOSHIAKI TOYODA
  • Sessió curtmetratges asiàtics TOSHIAKI TOYODA

City: Badalona

Place: Círcol Catòlic

From Friday 8 July 2022, 22:30 h to Saturday 9 July 2022, 0:15 h

See description of the event
Fri 8 Jul
22:30 h
Finished
SESSIÓ ESPECIAL TOSHIAKI TOYODAUna poderosa trilogia de curts que podrem gaudir en aquesta sessió especial gràcies a la col·laboració... Read more

SESSIÓ ESPECIAL TOSHIAKI TOYODA

Una poderosa trilogia de curts que podrem gaudir en aquesta sessió especial gràcies a la col·laboració amb Cine Àsia i Third Windows.

El director Toshiaki Toyoda sempre ens ha mostrat, des d'un punt de vista molt personal, sentiments com ara la ràbia, l'apatia i fins i tot la desesperació. En els seus darrers treballs ens mostra tot el seu mestratge darrere de les càmeres per remoure'ns per dins gràcies al seu demolidor missatge.

WOLF'S CALLING - 17min
Una noia troba una relíquia familiar a l'altell de casa seva, es tracta d'un antic revòlver que us farà viatjar al passat en un somni estrany.

THE DAY OF DESTRUCTION - 57min
Fa uns anys un dimoni es va despertar del més profund de la terra, escampant pel món una terrible malaltia que es va emportar milers de vides humanes. Actualment la societat viu submergida en una pandèmia voraç. Un jove monjo intentarà per tots els seus mitjans destruir el temible dimoni per venjar la mort de la seva germana infectada per la terrible malaltia.

GO SEPPUKU YOURSELVES - 26min
A principis de l'era Meiji, un Samurai rodamón és acusat de propagar una plaga i enverinar la població. En conseqüència, és condemnat a executar-se el seppuku.

cineasiathirdwindow.jpg