Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

SUITE TOC Nº 6

Theater

  • SUITE TOC Nº 6
  • SUITE TOC Nº 6

City: Lloret de Mar

Place: Teatre Municipal de Lloret de Mar

From Friday 29 April 2022, 20:30 h to 22:00 h

See description of the event
Sinopsi: A Suite TOC núm. 6 les germanes Peya s’endinsen en l’assumpte del TOC (Trastorn Obsessiu-Compulsiu) i en l’experiència quotidiana... Read more

Sinopsi:

A Suite TOC núm. 6 les germanes Peya s’endinsen en l’assumpte del TOC (Trastorn Obsessiu-Compulsiu) i en l’experiència quotidiana de qui el pateix, un tema que coneixen de primera mà. Aquesta Suite investiga les seves implicacions socials: el fet que l’experiència del trastorn és inseparable de la societat en què es viu; però també, la rellevància de les xarxes de suport i, sobretot, la importància de poder parlar-ne obertament.

Amb una poètica singular, marca de la casa, i amb una potència artística des-bordant, la nova creació de les Impuxibles ens demostra, una vegada més, la importància de l’art per donar resposta a les dificultats de la vida.

* Aquest és un espectacle accessible per a persones sordes en què la llengua de signes és un llenguatge escènic més

FITXA ARTÍSTICA: Autoria: Les Impuxibles, Judith Pujol i María Velasco; Direcció: Ariadna Peya i Clara Peya ; Textos: María Velasco; Música: Clara Peya; Coreografía: Ariadna Peya; Intèrprets: Èlia Farrero, Ariadna Peya, Clara Peya, Pau Vinyals i Adrià Viñas