Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Tasta el Masnou

Cultural, Gastronomic

  • Tasta el Masnou

City: Teià

Place: Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora

From Saturday 2 March 2024, 12:00 h to 13:00 h

See description of the event
Sat 2 Mar
12:00 h
Finished
Us convidem a degustar productes elaborats al Masnou, maridats amb vi de la DO Alella. Elisabet Vidal, sommelier oficial de la Ruta... Read more

Us convidem a degustar productes elaborats al Masnou, maridats amb vi de la DO Alella. Elisabet Vidal, sommelier oficial de la Ruta del Vi DO Alella, conduirà l’activitat perquè pugueu gaudir d'aquesta experiència.

En aquesta ocasió es degustarà, conserves d’anxoves de l’Anxoveta i brandada de bacallà de Bacallaneria Natàlia, maridats amb vi blanc Xarel·lo del Celler Roura i vi blanc Pansa Blanca de Can Matons.

Preu: 10 euros.

Us recomanem que completeu l’activitat fent la visita guiada al parc arqueològic del celler romà de Vallmora d’11 a 12 h, en què s’explica el jaciment arqueològic dedicat a la producció de vi en època romana, amb una mostra de les premses romanes més grans reconstruïdes a Europa. Té un cost de 5,50 euros i podeu fer la vostra reserva directament al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora: [email protected] /+34 615 61 98 94

Informació: Oficina de Turisme del Masnou: 93 557 18 34 / [email protected]