Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

The Albino’s Trees. Cinema a la fresca amb valors a Campelles

Cinema

  • The Albino’s Trees. Cinema a la fresca amb valors a Campelles
  • The Albino’s Trees. Cinema a la fresca amb valors a Campelles

City: Campelles

Place: Era de Cal Ras

From Friday 27 August 2021, 21:30 h to 23:30 h

See description of the event
Fri 27 Aug
21:30 h
Finished
Entrada + Crispetes Un jove accepta anar a matar un cèrvol per diners a una vall recòdita de Japó, però aquest és venerat per la població... Read more

Entrada + Crispetes 


Un jove accepta anar a matar un cèrvol per diners a una vall recòdita de Japó, però aquest és venerat per la població local respectuosa amb la natura. Un film sobre com el capitalisme es contraposa amb la vida rural.

 

The Albino’s Trees

Ficció. Masakazu Kaneko. Japó. 2016. 86 min. Japonès | VOSE. 


Tema: Respecte al medi ambient, comunitats rurals, equilibri natural


Sinopsi: Les muntanyes del centre del Japó. Per pagar les despeses mèdiques pel tractament de la malaltia de la seva mare, accepta un contracte lucratiu per matar un estrany cérvol blanc que viu al bosc en un poble remot, i la presència dels quals creu que soscava el turisme a la regió pel buròcrates de la ciutat veïna. No obstant això, quan s'aventura al poble, descobreix que l'animal és venerat com un déu per la comunitat local, que viu en un estat de semi aïllament de la resta de la societat. Mentre avalua les seves responsabilitats ètiques en dur a terme tal tasca, s'acosta als habitants del llogaret, enfrontant les seves emocions conflictives sobre si han de seguir vivint com "forasters". Selecció oficial 2018.