Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

[THE FRAME]

Cultural

  • [THE FRAME]

City: Llinars del Vallès

Place: Escales de l'església de Llinars del Vallès

Start: Sunday 31 January 2021, 12:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sun 31 Jan
11:00 h
Finished
12:00 h
Finished
12:30 h
Finished
The FrameAquesta peça proposa aturar-se davant el transcurs... Read more

The Frame

Aquesta peça proposa aturar-se davant el transcurs de la vida urbana i observar-lo, pensar-lo, significar-lo, compartir-lo... Quatre personatges, entrenats en l’observació i l’ordenació de l’espai, de les coses i dels éssers tradueixen, mitjançant lletres que formen paraules i paraules que formen frases, allò que va succeint. Tot es converteix en un espectacle teatral que no s’acaba mai.

El component principal de l’experiència és la trivialitat: un exercici dràstic d’observació, sense argument aparent.

Un procés que podria suscitar una reflexió sobre les persones, la convivència i l’espai comú.


ELECTRICO 28

Daniela Poch, Josep Cosials, Jordi Solé, Alina Stockinger, Arnau Vinós, Jakob Rüdisser, Claudia Mirambell


Aforament màxim 30 persones per sessió - l'espectacle es fa a les escales de l'església de Llinars del Vallès i és tota una experiència! 


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!