Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

'El Trencanous' - Ballet de Barcelona (TORTOSA)

Dance

  • 'El Trencanous' - Ballet de Barcelona (TORTOSA)
  • 'El Trencanous' - Ballet de Barcelona (TORTOSA)
  • 'El Trencanous' - Ballet de Barcelona (TORTOSA)

City: Tortosa

Place: Teatre Auditori Felip Pedrell

From Saturday 11 February 2023, 20:00 h to 21:45 h

See description of the event
El Ballet de Barcelona arriba a Tortosa després de la seva extensa gira nacional i internacional amb el seu aclamat Trencanous.Quan... Read more

El Ballet de Barcelona arriba a Tortosa després de la seva extensa gira nacional i internacional amb el seu aclamat Trencanous.


Quan el rellotge marca les dotze la nit de Reis, l’oncle Deulofeu fa entrega d’un peculiar Trencanous a la Clara. Un cop adormida, la valenta i atrevida jove, lluita amb ratolins entremaliats, i junt amb el seu Trencanous s’endinsa en un preciós viatge travessant una tempesta d’hivern, fins a arribar al Món dels Dolços. Un meravellós món ple de màgia i fantasia on tots dos són rebuts amb dolces danses de diferents cultures: la Xocolata espanyola, el Te xinès, el Cafè de l’Aràbia, el Massapà francès, Bastons de Menta russos i com no podia faltar en aquesta producció, els Carquinyolis i Neules catalans.

Un viatge de somnis on la nostra protagonista troba la seva força interior que desconeixia tenir. El plaer més dolç d'aquestes festes!