Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Trama (Fira modernista Terrassa)

Dance

  • Trama (Fira modernista Terrassa)

City: Terrassa

Place: Teatre Principal

From Saturday 8 May 2021, 17:00 h to 18:15 h

See description of the event
Sat 8 May
17:00 h
Finished
Trama és un espectacle de dansa de nova creació amb arrel tradicional de l’Esbart Egarenc del Social que evoca les vides i els sentiments... Read more

Trama és un espectacle de dansa de nova creació amb arrel tradicional de l’Esbart Egarenc del Social que evoca les vides i els sentiments dels treballadors del tèxtil a Terrassa mitjançant una combinació de música tradicional, llums, sons i color amb una coreografia que s’inspira en el llegat dels nostres avis. 

Cada ball pretén ser una plasmació dels sentiments del proletariat, i serà el so dels telers –el soroll del garrot al picar la llançadora– el que, entre ball i ball, anirà teixint la continuïtat de l’obra, de la mateixa manera en què es convertí llavors en la banda sonora dels carrers de la nostra ciutat. 

Un fragment de la nostra història local que, com les velles xemeneies que encara s’enfilen fermes com espines dorsals, integra els nostres referents i bona part de la nostra força actual. Un passat propi i singular, de fàbriques i vapors i de bells edificis modernistes. 

Trama ha estat representat en múltiples ocasions i municipis (inclòs el de Guimeraes a Portugal) i va guanyar el Premi Ateneus en Creativitat Artística l’any 2016. 


Idea original i coreografia: 

Jordi Comas i Natàlia Trullàs