Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

GAVÀ HALL OF FAME - Tribut U2 amb PLEASE

Concerts

  • GAVÀ HALL OF FAME - Tribut U2 amb PLEASE

City: Gavà

Place: Espai Maragall

From Friday 13 January 2023, 21:00 h to 23:00 h

See description of the event
Fri 13 Jan
21:00 h
Finished
Les entrades adquirides per al concert  anul·lat del 25 de novembre, serveixen per a aquesta nova data. En cas contrari contacta amb... Read more

Les entrades adquirides per al concert  anul·lat del 25 de novembre, serveixen per a aquesta nova data. En cas contrari contacta amb l'organitzador per a procedir a la seva devolució.

El 3è Saló de la Fama de Bandes Tribut i Versions de Catalunya celebra el 30 -aniversari de Barcelona 92 amb la reproducció a l'Espai Maragall de Gavà d'algunes de les fites musicals més importants esdevingudes l'any dels Jocs Olímpics amb les millors bandes tribut del país.

I LOVE U2 - PLEASE, tribut oficial des de 1999, avalats per Universal Music Spain i recomanats per Rock FM, ens oferiran l'espectacle ZOO TV 92-22, inspirat en la gira que va portar als irlandesos per primera vegada a la ciutat comtal un 16 i 18 de maig de 1992.

https://linktr.ee/I_LOVE_U2