Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

V Revetlla de Sant Jordi. Operació L.L.I.B.R.E a càrrec de Comando Impro.

Cultural, Theater

  • V Revetlla de Sant Jordi. Operació L.L.I.B.R.E a càrrec de Comando Impro.

City: Montornès del Vallès

Place: Pati de Can Xerracan. Pl. dels Països Catalans, 1

From Friday 23 April 2021, 20:00 h to 21:00 h

See description of the event
Una obra d’improvisació en què els actors s’inventen històries a partir dels llibres dels espectadors Els actors i actrius tindran... Read more

Una obra d’improvisació en què els actors s’inventen històries a partir dels llibres dels espectadors

Els actors i actrius tindran una missió molt important dalt de l’escenari: hauran de trobar històries que encara no estan escrites, fent servir la seva imaginació i els llibres dels espectadors com a inspiració. És per aquest motiu que es recomana al públic que porti llibres per així poder interactuar amb aquesta obra de teatre d’improvisació. Tot un repte per als actors i les actrius i també per als espectadors, que no saben què es trobaran. Això sí, segur que riuran una bona estona. Aquesta és la principal característica que trobem en tots els espectacles d’Impro Barcelona, una companyia formada per tretze actors professionals especialitzats en la tècnica de la improvisació, l’humor i la comèdia que es va crear l’any 2014.

Activitat familiar destinada a majors de 14 anys.

Assignació de seients per ordre d'arribada