Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

VENIU A MI. LA PASSIÓ DE LLINARS DEL VALLÈS

Theater

  • VENIU A MI. LA PASSIÓ DE LLINARS DEL VALLÈS
  • VENIU A MI. LA PASSIÓ DE LLINARS DEL VALLÈS

City: Llinars del Vallès

Place: Teatre Auditori Llinars

Start: Saturday 25 March 2023, 17:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 25 Mar
17:00 h
Finished
Sun 26 Mar
17:00 h
Finished
Sat 1 Apr
17:00 h
Finished
Sun 2 Apr
17:00 h
Finished
Grup de teatre Till-Tall Qui era Jesús? Què va dir? Què va fer? Quines circumstàncies van dur al seu assassinat... El Till-Tall us... Read more

Grup de teatre Till-Tall

Qui era Jesús? Què va dir? Què va fer? Quines circumstàncies van dur al seu assassinat... El Till-Tall us apropa la història dels seus darrers anys de manera planera i entenedora, posant-hi rigor, sentiment, amor i, molt especialment, donant veu a les dones que el van acompanyar, les veus femenines silenciades al llarg de la història.

Una Passió és un gènere teatral únic: espectacle i espiritualitat alhora; per això és tan especial i convida tota mena de públic. Qui és Jesús per a tu? Vine i acompanya’ns, comparteix amb nosaltres l’emoció de reviure i redescobrir aquesta història universal: la vida pública i la passió de Jesús de Natzaret.


Text i direcció: Reyes Barragán

Intèrprets: el llinassenc Àlex Castro Pineda com a Jesús i actors i actrius de Llinars del Vallès i de poblacions veïnes.

Vestuari, utillatge, regidoria: Encarna Teruel i M. Valle Fernández

Fotografia: Josep Ramon Garcia Comaposada

Producció: Till-Tall


SALA GRAN

2.45 h min. / 20 min. de descans

CATALÀ

Anticipada: 11 €

Taquilla: 12 €