Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

VII Festival de Jazz de Bigues i Riells-Sweet Marta & The Blue Shakers

Concerts, Cultural

  • VII Festival de Jazz de Bigues i Riells-Sweet Marta & The Blue Shakers
  • VII Festival de Jazz de Bigues i Riells-Sweet Marta & The Blue Shakers
  • VII Festival de Jazz de Bigues i Riells-Sweet Marta & The Blue Shakers

City: Bigues i Riells

Place: Plaça de la Fruita de Bigues

From Sunday 18 September 2022, 18:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 18 Sep
18:00 h
Finished
El diumenge 18 de setembre de 2022, a les 18.00 h a la Plaça de la Fruita de Bigues, arriba la segona actuació dins del marc del VII... Read more

El diumenge 18 de setembre de 2022, a les 18.00 h a la Plaça de la Fruita de Bigues, arriba la segona actuació dins del marc del VII Festival de Jazz de Bigues i Riells del Fai.

Tindrem amb nosaltres a Sweet Marta & The Blue Shakers. La Sweet Marta hi posa la veu i l'harmònica, i cal destacar que és l'única dona harmonicista del panorama de l'harmònica de blues a tot l'estat espanyol. Bufa i trepitja amb força els escenaris sense cap mena de complex.

Està complementada pels The Blue Shakers formats per Johnny Bigstone (guitarra i cors), Little Jordi (baix) i Blas Picón (bateria) els quals tenen una gran trajectòria musical. 

Un gran binomi que ens delectarà amb la interpretació de temes d'artistes com George Harmonica Smith, Koko Taylor, Bobby Blue Bland i Junior Wells entre molts d'altres. Sense deixar de banda cançons pròpies.

Les entrades són limitades i amb un preu de 3 €. Els menors de 12 anys tenen entrada gratuïta.

Es podran adquirir entrades a taquilla 30 minuts abans de l'espectacle.