Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

**NOVA DATA** VMA FOURFROMFIVE

Music

  • **NOVA DATA** VMA FOURFROMFIVE

City: Barcelona

Place: FUNDACIÓ CULTURAL HOSTAFRANCS Carrer Torre d'en Damians, 6-8, 08014 Barcelona

From Saturday 5 February 2022, 20:00 h to 22:00 h

See description of the event
Sat 5 Feb
20:00 h
Finished
Els Four From Five vam aparèixer a final del 2019 quan quatre companys de feina als que ens agradaven els mateixos estils musicals... Read more

Els Four From Five vam aparèixer a final del 2019 quan quatre companys de feina als que ens agradaven els mateixos estils musicals ens van ajuntar per fer alguns covers llogant instruments i locals d'assaig per hores. Aviat es vam avorrir de tocar, malament, els temes d'altres i vam començar a compondre temes propis.

A començaments del 2020 vam gravar dues demos en estudi i això ens va engrescar a plantejar-nos gravar un LP amb una mica més de feina de producció. A dia d'avui tenim dos temes enregistrats del que esperem sigui un àlbum de 11 cançons.

El grup està format per la Angelina Aleksyan, originaria de Rússia, a la bateria; en Ricardo Cortina de la conca minera d'Astúries a la guitarra, el Ricard Alonso de les Corts al baix i l'Aitor Iñiguez veí d'Hostafrancs a la veu i guitarra.

Encara que a tots ens agrada el Rock i tots els seus subgèneres la nostra intenció és apropar-nos al so del Grunge i el Rock alternatiu dels anys 90. Grups com Nirvana, Pavement, Girls vs Boys, Pixies, Perl Jam, entre altres, serien els nostres principals referents. Així que el públic pot esperar trobar-se al nostre directe guitarres saturades i contundents en uns temes amb una estructura senzilla amb tornades fàcils d'identificar, sense gaires complicacions harmòniques.