Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

WOMBLUES ( 39 Festival Internacional de Jazz de Terrassa)

Music

  • WOMBLUES ( 39 Festival Internacional de Jazz de Terrassa)
  • WOMBLUES ( 39 Festival Internacional de Jazz de Terrassa)

City: Vacarisses

Place: Casal de Cultura

From Friday 23 October 2020, 20:00 h to 21:30 h

See description of the event
Fri 23 Oct
20:00 h
Finished
Womblues Tres dones artistes uneixen les seves veus i respectius instruments per compartir experiències i sensibilitats a l’escenari.... Read more

Womblues

Tres dones artistes uneixen les seves veus i respectius instruments per compartir experiències i sensibilitats a l’escenari. Tres reines del blues que s’entrellacen en un concert on l’alquímia conjunta transforma melodies i ritmes en entreteniment i emoció. El públic és un dels elements indispensables per aconseguir-ne la màgia.

Big Mama Montse és tota una institució del blues fet a Catalunya. Amb 30 anys de carrera a les seves esquenes ha publicat 17 treballs i ha col·laborat en desenes d'àlbums. La seva trajectòria professional està molt relacionada amb el món educatiu on treballa de forma incansable per a la difusió i la promoció del blues.

Sister Marion és una pianista barcelonina seduïda per la música afroamericana i molt especialment pel blues. Desde 2012 treballa intensament al costat de Big Mama Montse amb qui ha enregistrat dos treballs discogràfics.

Sweet Marta s'ha erigit com una de les poques dones harmonicistes en un panorama majoritàriament masculí. El seu gran coneixement de l’instrument l’ha dut a aprofundir en estils com el Delta blues, Piedmont blues i el Old Time Country.

El terme "womb" en anglès significa "matriu". D'aquest prefix parteix el joc de paraules WOMBLUES, una pista més per un concert que es perfila creatiu i orgànic amb tres de les millors blueswomen actuals.

Big Mama Montse fou distingida pel Festival de Jazz Terrassa amb el Premi Jazzterrassman, l'any 2015.


BIG MAMA MONTSE: Guitarra i veu

SISTER MARION: Piano i veu

SWEET MARTA: Harmònica, veu i percussions