Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

25è CERTAMEN POÈTIC ANDREU TRIAS

Culturales

  • 25è CERTAMEN POÈTIC ANDREU TRIAS
  • 25è CERTAMEN POÈTIC ANDREU TRIAS
  • 25è CERTAMEN POÈTIC ANDREU TRIAS

Ciudad: Hospitalet de Llobregat, L'

Lugar: TEATRE CENTRE CATÒLIC DE L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

De sábado 8 octubre 2022, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 8 oct.
19:00 h
Finalizado
RECORDANT L’ANDREU TRIAS, POETA, ACTOR, MESTRE, AMIC, COMPANY Després d’un any de la mort de l’Andreu, els seus amics i companys senten... Leer más

RECORDANT L’ANDREU TRIAS, POETA, ACTOR, MESTRE, AMIC, COMPANY

Després d’un any de la mort de l’Andreu, els seus amics i companys senten la necessitat de fer quelcom que honorés el seu nom. Després de donar-li moltes voltes, tothom creu que el més adequat seria organitzar un Certamen de Poesia que portés el seu nom.

Es posa ràpidament fil a l’agulla i es demana al Col·lectiu VERBA del Centre Catòlic que s’encarregui de posar en marxa el Certamen de Poesia, amb l’ajut de la Regidoria del Districte Centre i la col·laboració de la Llibreria Perutxo, de la Ceràmica Serra i la revista El Tot, que cregueren i confiaren amb el nostre projecte. El febrer de 1998 es celebrà el 1r. CERTAMEN DE POESIA ANDREU TRIAS.

Tot un èxit. A cada una de les categories en les que es divideix el Certamen hi ha hagut una participació excel·lent. Així doncs, els infants els joves i els adults han pogut expressar les seves inquietuds mitjançant la poesia.

La pandèmia ens ha fet trontollar, però a qui no, oi? I, com som una mica tossuts, igual que l’amic Andreu, hem arribat a la 25è edició del CERTAMEN DE POESIA ANDREU TRIAS