Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

25è CERTAMEN POÈTIC ANDREU TRIAS

Culturals

  • 25è CERTAMEN POÈTIC ANDREU TRIAS
  • 25è CERTAMEN POÈTIC ANDREU TRIAS
  • 25è CERTAMEN POÈTIC ANDREU TRIAS

Ciutat: Hospitalet de Llobregat, L'

Lloc: TEATRE CENTRE CATÒLIC DE L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

De dissabte 8 d’octubre 2022, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 8 d’oct.
19:00 h
Finalitzat
RECORDANT L’ANDREU TRIAS, POETA, ACTOR, MESTRE, AMIC, COMPANY Després d’un any de la mort de l’Andreu, els seus amics i companys senten... Llegir més

RECORDANT L’ANDREU TRIAS, POETA, ACTOR, MESTRE, AMIC, COMPANY

Després d’un any de la mort de l’Andreu, els seus amics i companys senten la necessitat de fer quelcom que honorés el seu nom. Després de donar-li moltes voltes, tothom creu que el més adequat seria organitzar un Certamen de Poesia que portés el seu nom.

Es posa ràpidament fil a l’agulla i es demana al Col·lectiu VERBA del Centre Catòlic que s’encarregui de posar en marxa el Certamen de Poesia, amb l’ajut de la Regidoria del Districte Centre i la col·laboració de la Llibreria Perutxo, de la Ceràmica Serra i la revista El Tot, que cregueren i confiaren amb el nostre projecte. El febrer de 1998 es celebrà el 1r. CERTAMEN DE POESIA ANDREU TRIAS.

Tot un èxit. A cada una de les categories en les que es divideix el Certamen hi ha hagut una participació excel·lent. Així doncs, els infants els joves i els adults han pogut expressar les seves inquietuds mitjançant la poesia.

La pandèmia ens ha fet trontollar, però a qui no, oi? I, com som una mica tossuts, igual que l’amic Andreu, hem arribat a la 25è edició del CERTAMEN DE POESIA ANDREU TRIAS