Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

25è CERTAMEN POÈTIC ANDREU TRIAS

Cultural

  • 25è CERTAMEN POÈTIC ANDREU TRIAS
  • 25è CERTAMEN POÈTIC ANDREU TRIAS
  • 25è CERTAMEN POÈTIC ANDREU TRIAS

City: Hospitalet de Llobregat, L'

Place: TEATRE CENTRE CATÒLIC DE L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

From Saturday 8 October 2022, 19:00 h to 20:30 h

See description of the event
Sat 8 Oct
19:00 h
Finished
RECORDANT L’ANDREU TRIAS, POETA, ACTOR, MESTRE, AMIC, COMPANY Després d’un any de la mort de l’Andreu, els seus amics i companys senten... Read more

RECORDANT L’ANDREU TRIAS, POETA, ACTOR, MESTRE, AMIC, COMPANY

Després d’un any de la mort de l’Andreu, els seus amics i companys senten la necessitat de fer quelcom que honorés el seu nom. Després de donar-li moltes voltes, tothom creu que el més adequat seria organitzar un Certamen de Poesia que portés el seu nom.

Es posa ràpidament fil a l’agulla i es demana al Col·lectiu VERBA del Centre Catòlic que s’encarregui de posar en marxa el Certamen de Poesia, amb l’ajut de la Regidoria del Districte Centre i la col·laboració de la Llibreria Perutxo, de la Ceràmica Serra i la revista El Tot, que cregueren i confiaren amb el nostre projecte. El febrer de 1998 es celebrà el 1r. CERTAMEN DE POESIA ANDREU TRIAS.

Tot un èxit. A cada una de les categories en les que es divideix el Certamen hi ha hagut una participació excel·lent. Així doncs, els infants els joves i els adults han pogut expressar les seves inquietuds mitjançant la poesia.

La pandèmia ens ha fet trontollar, però a qui no, oi? I, com som una mica tossuts, igual que l’amic Andreu, hem arribat a la 25è edició del CERTAMEN DE POESIA ANDREU TRIAS