Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

36 PREGUNTES que faran que t'enamoris...o no

Teatro

  • 36 PREGUNTES que faran que t'enamoris...o no

Ciudad: Palma de Cervelló, La

Lugar: Teatre de l'Aliança Palmarenca

De domingo 24 octubre 2021, 19:00 h a 20:15 h

Ver descripción del evento
dom. 24 oct.
19:00 h
Finalizado
Una comèdia de Pere AnglasA finals del segle passat, el psicòleg canadenc Arthur Aron va fer un experiment sobre els mecanismes que... Leer más

Una comèdia de Pere Anglas

A finals del segle passat, el psicòleg canadenc Arthur Aron va fer un experiment sobre els mecanismes que entren en funcionament quan intimem amb algú. Es tractava d’un qüestionari de 36 preguntes que diverses parelles de desconeguts havien de respondre. Encara que l’experiment pretenia únicament investigar sobre la intimitat, el cas és que, després d’aquelles sessions, més d’una parella s’havia enamorat.
Prenent com a base les mateixes 36 preguntes d’Aron, Pere Anglas ha escrit una comèdia teatral àcida, fresca, desvergonyida i molt, molt friqui, que tracta diversos temes al voltant de l’amor, la família i l’amistat.

SINOPSI:

No fa falta gaire estona perquè l’Aura i en Roc s’adonin que ells dos no tenen res en comú. És més: no se suporten. Però, tot i així, es presten igualment a participar en l’experiment sociològic al qual s’han inscrit voluntàriament. Es mataran l’un a l’altre o acabaran enamorats? No ho sabrem fins que no contestin les 36 preguntes que faran que t’enamoris (o no).

Pere Anglas – Text i direcció
Xavier Alomà - Roc
Lara Correa - Aura