Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

36 PREGUNTES que faran que t'enamoris...o no

Teatre

  • 36 PREGUNTES que faran que t'enamoris...o no

Ciutat: Palma de Cervelló, La

Lloc: Teatre de l'Aliança Palmarenca

De diumenge 24 d’octubre 2021, 19:00 h a 20:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 24 d’oct.
19:00 h
Finalitzat
Una comèdia de Pere AnglasA finals del segle passat, el psicòleg canadenc Arthur Aron va fer un experiment sobre els mecanismes que... Llegir més

Una comèdia de Pere Anglas

A finals del segle passat, el psicòleg canadenc Arthur Aron va fer un experiment sobre els mecanismes que entren en funcionament quan intimem amb algú. Es tractava d’un qüestionari de 36 preguntes que diverses parelles de desconeguts havien de respondre. Encara que l’experiment pretenia únicament investigar sobre la intimitat, el cas és que, després d’aquelles sessions, més d’una parella s’havia enamorat.
Prenent com a base les mateixes 36 preguntes d’Aron, Pere Anglas ha escrit una comèdia teatral àcida, fresca, desvergonyida i molt, molt friqui, que tracta diversos temes al voltant de l’amor, la família i l’amistat.

SINOPSI:

No fa falta gaire estona perquè l’Aura i en Roc s’adonin que ells dos no tenen res en comú. És més: no se suporten. Però, tot i així, es presten igualment a participar en l’experiment sociològic al qual s’han inscrit voluntàriament. Es mataran l’un a l’altre o acabaran enamorats? No ho sabrem fins que no contestin les 36 preguntes que faran que t’enamoris (o no).

Pere Anglas – Text i direcció
Xavier Alomà - Roc
Lara Correa - Aura