Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

36 PREGUNTES que faran que t'enamoris...o no

Theater

  • 36 PREGUNTES que faran que t'enamoris...o no

City: Palma de Cervelló, La

Place: Teatre de l'Aliança Palmarenca

From Sunday 24 October 2021, 19:00 h to 20:15 h

See description of the event
Sun 24 Oct
19:00 h
Finished
Una comèdia de Pere AnglasA finals del segle passat, el psicòleg canadenc Arthur Aron va fer un experiment sobre els mecanismes que... Read more

Una comèdia de Pere Anglas

A finals del segle passat, el psicòleg canadenc Arthur Aron va fer un experiment sobre els mecanismes que entren en funcionament quan intimem amb algú. Es tractava d’un qüestionari de 36 preguntes que diverses parelles de desconeguts havien de respondre. Encara que l’experiment pretenia únicament investigar sobre la intimitat, el cas és que, després d’aquelles sessions, més d’una parella s’havia enamorat.
Prenent com a base les mateixes 36 preguntes d’Aron, Pere Anglas ha escrit una comèdia teatral àcida, fresca, desvergonyida i molt, molt friqui, que tracta diversos temes al voltant de l’amor, la família i l’amistat.

SINOPSI:

No fa falta gaire estona perquè l’Aura i en Roc s’adonin que ells dos no tenen res en comú. És més: no se suporten. Però, tot i així, es presten igualment a participar en l’experiment sociològic al qual s’han inscrit voluntàriament. Es mataran l’un a l’altre o acabaran enamorats? No ho sabrem fins que no contestin les 36 preguntes que faran que t’enamoris (o no).

Pere Anglas – Text i direcció
Xavier Alomà - Roc
Lara Correa - Aura