Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

¡A TODO TREN! DESTINO ASTURIAS

Cine

  • ¡A TODO TREN! DESTINO ASTURIAS

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De viernes 6 agosto 2021, 17:30 h a jueves 12 agosto 2021, 19:00 h

Ver descripción del evento
Santiago Segura i Leo Harlem interpretaran a un pare i un avi encarregats de portar el seu fill i als seus amics a l’campament. Però... Leer más

Santiago Segura i Leo Harlem interpretaran a un pare i un avi encarregats de portar el seu fill i als seus amics a l’campament. Però quan el tren arrenca sense ells i amb els nens sols dins, començarà una absurda persecució per part de pare i de l’avi per arribar a el tren i un esbojarrat viatge per part dels nens on faran totes les entremaliadures que no s’atrevien a fer davant de la gent gran.

Al costat dels nens Lluna Fulgencio, Sirena Segura, Alan Miranda, Eneko Otero, Javier Garcia i Verónica López, completen el repartiment, entre d’altres Diego García-Arroba “El Celles”, Florentino Fernández “Flo”, Joquín Reis i David Guapo

Els encarregats de l’adaptació de el guió han estat el mateix Santiago Segura i Marta González de Vega ( “Pare no hay más que uno”, “Padre no hay más que uno 2: L’arribada de la sogra”, “Sin Rodeos”).