Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

¡A TODO TREN! DESTINO ASTURIAS

Cine

  • ¡A TODO TREN! DESTINO ASTURIAS

Ciutat: Sitges

Lloc: Cinema Prado de Sitges

De divendres 6 d’agost 2021, 17:30 h a dijous 12 d’agost 2021, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Santiago Segura i Leo Harlem interpretaran a un pare i un avi encarregats de portar el seu fill i als seus amics a l’campament. Però... Llegir més

Santiago Segura i Leo Harlem interpretaran a un pare i un avi encarregats de portar el seu fill i als seus amics a l’campament. Però quan el tren arrenca sense ells i amb els nens sols dins, començarà una absurda persecució per part de pare i de l’avi per arribar a el tren i un esbojarrat viatge per part dels nens on faran totes les entremaliadures que no s’atrevien a fer davant de la gent gran.

Al costat dels nens Lluna Fulgencio, Sirena Segura, Alan Miranda, Eneko Otero, Javier Garcia i Verónica López, completen el repartiment, entre d’altres Diego García-Arroba “El Celles”, Florentino Fernández “Flo”, Joquín Reis i David Guapo

Els encarregats de l’adaptació de el guió han estat el mateix Santiago Segura i Marta González de Vega ( “Pare no hay más que uno”, “Padre no hay más que uno 2: L’arribada de la sogra”, “Sin Rodeos”).