Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

¡A TODO TREN! DESTINO ASTURIAS

Cinema

  • ¡A TODO TREN! DESTINO ASTURIAS

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Friday 6 August 2021, 17:30 h to Thursday 12 August 2021, 19:00 h

See description of the event
Santiago Segura i Leo Harlem interpretaran a un pare i un avi encarregats de portar el seu fill i als seus amics a l’campament. Però... Read more

Santiago Segura i Leo Harlem interpretaran a un pare i un avi encarregats de portar el seu fill i als seus amics a l’campament. Però quan el tren arrenca sense ells i amb els nens sols dins, començarà una absurda persecució per part de pare i de l’avi per arribar a el tren i un esbojarrat viatge per part dels nens on faran totes les entremaliadures que no s’atrevien a fer davant de la gent gran.

Al costat dels nens Lluna Fulgencio, Sirena Segura, Alan Miranda, Eneko Otero, Javier Garcia i Verónica López, completen el repartiment, entre d’altres Diego García-Arroba “El Celles”, Florentino Fernández “Flo”, Joquín Reis i David Guapo

Els encarregats de l’adaptació de el guió han estat el mateix Santiago Segura i Marta González de Vega ( “Pare no hay más que uno”, “Padre no hay más que uno 2: L’arribada de la sogra”, “Sin Rodeos”).