Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Accions de Resistència

Teatro

  • Accions de Resistència

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Teatre Pare Casals

De sábado 2 abril 2022, 20:00 h a 21:20 h

Ver descripción del evento
sáb. 2 abr.
20:00 h
Finalizado
PREMI DE TEATRE BBVA 2020 AL MILLOR MUNTATGE TEATRAL.Accions de resistència mostra la distòpia d’una possible societat futura, on néixer,... Leer más

PREMI DE TEATRE BBVA 2020 AL MILLOR MUNTATGE TEATRAL.

Accions de resistència mostra la distòpia d’una possible societat futura, on néixer, viure, treballar i morir esdevenen una peça més de l’intercanvi mercantil. A l’obra es barregen la creació documental, l’espai escènic i el text, creant una atmosfera postdramàtica que es situa entre la realitat i la ficció.

Accions de resistència és una critica i una reflexió sobre la incertesa a la qual estem sotmesos, isobre el tipus de sistema econòmic que habitem i fem créixer. És una crítica a l’ordre mercantil a través de quatre accions de resistència: parir, caminar, no produir i morir. En una societat on l’eix vertebrador és el capital, la resistència a les regles imposades pot contribuir a crear llaços de reciprocitat entre nosaltres. 

Edat: a partir de 14 anys