Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Accions de Resistència

Teatre

  • Accions de Resistència

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Teatre Pare Casals

De dissabte 2 d’abril 2022, 20:00 h a 21:20 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 2 d’abr.
20:00 h
Finalitzat
PREMI DE TEATRE BBVA 2020 AL MILLOR MUNTATGE TEATRAL.Accions de resistència mostra la distòpia d’una possible societat futura, on néixer,... Llegir més

PREMI DE TEATRE BBVA 2020 AL MILLOR MUNTATGE TEATRAL.

Accions de resistència mostra la distòpia d’una possible societat futura, on néixer, viure, treballar i morir esdevenen una peça més de l’intercanvi mercantil. A l’obra es barregen la creació documental, l’espai escènic i el text, creant una atmosfera postdramàtica que es situa entre la realitat i la ficció.

Accions de resistència és una critica i una reflexió sobre la incertesa a la qual estem sotmesos, isobre el tipus de sistema econòmic que habitem i fem créixer. És una crítica a l’ordre mercantil a través de quatre accions de resistència: parir, caminar, no produir i morir. En una societat on l’eix vertebrador és el capital, la resistència a les regles imposades pot contribuir a crear llaços de reciprocitat entre nosaltres. 

Edat: a partir de 14 anys