Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Accions de Resistència

Theater

  • Accions de Resistència

City: Sant Esteve de Palautordera

Place: Teatre Pare Casals

From Saturday 2 April 2022, 20:00 h to 21:20 h

See description of the event
Sat 2 Apr
20:00 h
Finished
PREMI DE TEATRE BBVA 2020 AL MILLOR MUNTATGE TEATRAL.Accions de resistència mostra la distòpia d’una possible societat futura, on néixer,... Read more

PREMI DE TEATRE BBVA 2020 AL MILLOR MUNTATGE TEATRAL.

Accions de resistència mostra la distòpia d’una possible societat futura, on néixer, viure, treballar i morir esdevenen una peça més de l’intercanvi mercantil. A l’obra es barregen la creació documental, l’espai escènic i el text, creant una atmosfera postdramàtica que es situa entre la realitat i la ficció.

Accions de resistència és una critica i una reflexió sobre la incertesa a la qual estem sotmesos, isobre el tipus de sistema econòmic que habitem i fem créixer. És una crítica a l’ordre mercantil a través de quatre accions de resistència: parir, caminar, no produir i morir. En una societat on l’eix vertebrador és el capital, la resistència a les regles imposades pot contribuir a crear llaços de reciprocitat entre nosaltres. 

Edat: a partir de 14 anys